Bunları biliyor muydunuz?

Thumbnail (1)Datalogger 176: Pil Göstergesi

Yazılımın içinde, elektriksel olarak (mAh cinsinden) pilin geri kalan kapasitesini gösteren  bir pil göstergesi vardır. Bu gösterge, pilin ne kadar dolu olduğunu gösterir.

Aynı zamanda yazılım (Prof / CFR), kullanılan problara ve ölçüm sıklığına göre pilin kullanım süresi ile ilgili bir hesaplama yapar. Bu hesaplama, yazılımın yapılandırma penceresinde gün olarak görüntülenir.

Örneğin: pilleri yeni takılmış ve hiç programlanmamış bir 176 T4 logger’da pil durumu tam dolu görünür. Ancak cihazı bilgisayarda programlarken, 1 saniye ölçüm sıklığı ve 4 kanalı da kullanacak şekilde seçim yaparsanız ve bu durumda yazılım, kullanım ömrünü 40 gün olarak hesaplarsa, programı cihaza aktardığınız durumda, artık ekranda pil durumunda 1 dizi dolu şeklinde görüyor olacaksınız (Kullanım ömrüne göre pil durum gösterimi için ilgili tablo aşağıdaki gibidir.)

pil

Temmuz 15, 2013 tarihinde Sürekli Ölçüm ve Kontrol Sistemleri içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın